[meta content='0;url=http://muzicadinreclame.com' http-equiv='refresh'/> Muzica din reclame: Despre

miercuri, 30 septembrie 2009

Despre

Reclame, reclame, reclame....

Inevitabil, fiecare dintre noi vede reclame. Le găsim pe toate canalele de televiziune, întrerupându-ne emisiunea preferată sau filmul interesant care e pe punctul de a se sfârşi. Se mai întâmplă ca, uneori, câte una dintre aceste reclame să ne capteze atenţia, fie prin mesajul pe care îl transmite, fie prin melodia de fundal. Şi iată-ne apoi aşteptând următoarea pauză publicitară, doar ca să revedem partea respectivă!

De mesaje nu ne putem lega. Dar ca să ne asigurăm că nu rămâi în ceaţă cu muzica de calitate pe care agenţiile de publicitate o folosesc drept coloană sonoră, ne-am gândit să creăm acest blog şi să-ţi dăm o mână de ajutor. Acum nu mai e nevoie să cauţi pe zeci de forumuri, în sute de topicuri după descrieri vagi, doar pentru a găsi melodii aiurea sau, şi mai rău, pentru a nu găsi nimic.

Aici, îţi punem la dispoziţie videoclipul reclamei, să ştim despre ce discutăm, precum şi titlul melodiei, un mic player şi versurile, în caz că ai chef să cânţi. Suntem abia la începutul drumului, aşa că baza noastră de date este destul de micuţă, dar cu timpul acest lucru se va schimba. Şi tu poţi ajuta!

Cauţi o melodie?
Contactează-ne! Trimite-ne o descriere a reclamei (sau link spre videoclip, în caz că ai găsit-o pe undeva), iar noi vom face tot posibilul să publicăm răspunsul pe site. Totuşi, nu suntem supereroi, aşa că te rugăm să înţelegi că nu le ştim chiar pe toate şi s-ar putea să mai ratăm câte ceva din când în când :D

Acestea fiind spuse, spor la căutat şi sperăm să revii pe aici, de ce nu, poate chiar însoţit de un prieten! :)

comentarii

0 Comentarii la "Despre"

Dă-ţi cu părerea