[meta content='0;url=http://muzicadinreclame.com' http-equiv='refresh'/> Muzica din reclame: N.O.H.A.

marți, 18 mai 2010

N.O.H.A.

Cred că trupa asta nu mai are nevoie de vreo prezentare, cu toţii am auzit din 2008 încoace de piesa Tu Cafe, care a apărut şi în reclama de la Nescafe Brasero. Însă cât de multe ştim despre ei de fapt?



Dând şi eu un search pe gugăl ca o curioasă ce sunt, am aflat că N.O.H.A. vine de la Noise of Human Art şi că au patru albume la activ: "Noise of Human art" (1997), "No Slack" (2001), "Next Plateau" (2002) şi "Dive in Your Life" (2008).


N.O.H.A. are o componenţă cât se poate de "colorată": solista Minerva Diaz Perez originară din Spania are o voce foarte expresivă, care se îmbină perfect cu energia rapperului newyorkez Chevy ce se joacă de-a MC-ul. La saxofon îl avem pe Philip Noha (să fie coincidenţă numele?) născut în Praga şi la clape neamţul Jochen Eickenberg.
Probabil tocmai această diversitate e cea care conferă originalitate sound-ului lor: un mix reuşit între breakbeat, electric jazz, drum&bass şi pop.

Vă îmbii să vă delectaţi cu piesa Dive in Your Life de pe ultimul lor album iar mai apoi să intraţi pe site-ul lor oficial să mai ascultaţi şi alte piese. Sunt foarte catchy!

comentarii

0 Comentarii la "N.O.H.A."

Dă-ţi cu părerea