[meta content='0;url=http://muzicadinreclame.com' http-equiv='refresh'/> Muzica din reclame: Pearl and the Puppets

miercuri, 2 iunie 2010

Pearl and the Puppets


Pearl and the Puppets
este o trupă scoţiană formată din patru membri: Katie Sutherland, cea care ne-a atras pe totţi cu vocea ei, Blair McMillan (tobe şi percuţie), Gordon Turner ( guitar, ukulele) şi Scott Clark (bass) .



Katie, în vârstă de 20 de ani, până acum ceva timp era doar o studentă necunoscută care dorea să-şi construiască o carieră în învăţământ. Însă în timpul facultăţii a început să cânte la chitară şi să compună melodii (cum au pornit toate trupele de fapt). S-a lăsat mai apoi de studii şi acum se ocupă exclusiv de muzică.

Încă de la primele lor apariţii, trupa a atras atenţia în primul rând prin nume, apoi prin stilul lor foarte catchy şi unic. Au semnat deja un contract cu Twenty First Artists, compania care se ocupă şi de James Blunt, Elton John şi Lily Allen. Din asta deduc că nu sunt chiar de aruncat nu? :D

Unii ar spune că genul este o combinaţie între Regina Spektor şi Dolores O'Riordan, deşi pe pagina lor de mySpace sunt clasaţi ca fiind o trupă indie/acoustic. Oricum i-am categoriza, au potenţial şi presimt că o să mai auzim de ei şi de acu încolo.

Înafară de piesa Make me Smile, ce ne-a înnebunit pe toţi în reclama de la Orange, mi se pare drăguţă şi Because I do. V-o las mai jos să o ascultaţi şi să vă daţi cu părerea.

comentarii

0 Comentarii la "Pearl and the Puppets"

Dă-ţi cu părerea