[meta content='0;url=http://muzicadinreclame.com' http-equiv='refresh'/> Muzica din reclame: Carla Bruni

marți, 28 septembrie 2010

Carla Bruni

Quelqu'un m'a dit... că doamna Carla Bruni-Sarkozy nu şi-a trăit viaţa aspirând să devină într-o bună zi soţie de preşedinte în ţara vecină. Nici nu a fost vreo femeie puternic implicată în politică, urmând un traseu bine stabilit pentru a obţine funcţii înalte în domeniu – din contră, viaţa ei a cunoscut mai multe cotituri care au transformat-o în ceea ce vedem astăzi.


Italiancă născută la Torino, a luat contact cu Franţa la vârsta de 7 ani, când s-a mutat acolo împreună cu familia, apoi a făcut cunoştinţă cu un internat elveţian, ca în final să ajungă să studieze arta şi arhitectura (da, nicidecum muzica) la Paris. Însă nu pentru mult timp, deoarece abandonează şcoala în favoarea strălucitei cariere de model care i se aşternea în față (ea chiar a fost unul dintre cele mai bine plătite modele).

Prin 1997, se plictiseşte de lumea strălucitoare a modei şi se apucă de cântat. Şi bine a făcut, căci altfel n-ar fi putut debuta oficial, 5 ani mai târziu, cu piesa ce astăzi ne atrage spre reclama Carte D'or Muffin. Apropo de asta, se pare că primii care au pus astfel în valoare muzica ei au fost cei de la H&M, care au împletit spotul lor de Crăciun cu melodia Le plus beau du quartier. E la fel de drăguță şi liniştită ca şi celelalte - chiar că se potriveşte cu spiritul de Sărbători! :)

A mai scos de atunci încă două albume, No Promises în 2007 şi Comme si de rien n'était în 2008, iar în prezent lucrează la un al patrulea, care ar trebui să apară în toamna acestui an. Între timp, cochetează şi cu ideea de actriţă – s-a interpretat pe sine în anul 2009 în Somebody told me about...Carla Bruni, iar în prezent colaborează cu Woody Allen pentru Midnight in Paris, ce va fi gata în 2011.

În ciuda scandalurilor cu poze nud şi a bârfei generate de legătura ei cu preşedintele francez, Carla Bruni rămâne o femeie puternică, care nu se lasă afectată de gurile rele şi-şi urmează calea, atât ca actriţă şi cântăreaţă talentată, cât şi ca soţie fericită. La fel cum fericiţi şi împăcaţi ne simţim şi noi, plutind în visare pe cântecele ei...


Carla Bruni - Tout le monde

comentarii

0 Comentarii la "Carla Bruni"

Dă-ţi cu părerea