[meta content='0;url=http://muzicadinreclame.com' http-equiv='refresh'/> Muzica din reclame: Siri Svegler

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Siri Svegler

Melodia ce a făcut furori în noua reclamă de la Orange ne face să vrem să ştim mai multe despre posesoarea vocii. Ei bine, Siri Svegler este o cântăreaţă de origine suedeză, care a studiat artele în Londra, după care s-a stabilit în Berlin, unde a devenit în scurt timp solista formaţiei Guido Sol.


Prin 2008 şi-a lansat primul album solo, intitulat Silent Viewer.

Deşi îi place foarte mult să cânte şi să compună versuri, talentul pe care şi l-a dezvoltat încă de mică a fost cel de actriţă. Nu a avut prea multe apariţii ce-i drept, dar e frumoasă şi cu siguranţă o să aibă mai mult succes în viitor. Până acum a apărut într-o scenă din Troia şi în ceva serial BBC.

Revenind la muzică, nu ştiu dacă poate fi încadrată într-un gen anume.. mai mult pop, dar cu influenţe jazz şi indie. Temele pieselor sunt iarăşi foarte diferite, în funcţie de starea ei de spirit. Tipic oricărui artist nu?

Puteţi găsi mai multe informaţii despre ea pe pagina de MySpace (unde găsiţi mai multe piese) şi pe IMDB. Mai are şi un site personal, dar care nu e foarte actualizat, se găsesc doar datele de contact şi alte linkuri de pe site-uri de social media.

comentarii

0 Comentarii la "Siri Svegler"

Dă-ţi cu părerea