[meta content='0;url=http://muzicadinreclame.com' http-equiv='refresh'/> Muzica din reclame: Colbie Caillat

joi, 14 octombrie 2010

Colbie Caillat

A ajuns în atenţia noastră cu piesa Bubbly, din fundalul reclamei Hochland Flowers, care a început din nou să ruleze pe la tv. Are 25 de ani şi ne cântă despre lucruri vesele, cu o voce care te calmează instantaneu şi te poartă undeva departe. Şi totuşi, a fost respinsă la American Idol încă de la primele audiţii, înainte de a ajunge să cunoască vedetele ce jurizau competiţia televizată. Norocul i-a surâs mai apoi, fiind descoperită prin coverurile postate pe myspace, astfel că, la doar câţiva ani distanţă, primea discul de platină pentru vânzarea primului album. A fost nominalizată la numeroase premii, printre care American Music Award şi Teen Choice Awards, câştigând şase premii WORF (acordate de critici si bloggeri), unul fiind pentru Female Icon Of The Year. Cine să fie? Nimeni alta decât drăgălaşa Colbie Caillat.


Muzica sa se bazează în principal pe acustică şi este încadrată în genul pop, cu influenţe jazz, folk şi pop-rock. Ne cântă despre lucruri mărunte şi diverse, dar tema preferată pare să fie dragostea - şi hai să recunoaştem, chiar se pricepe să ne-o prezinte, dovadă fiind melodii precum Bubbly, Realize, The little things sau Fallin' for you (apreciată public şi de câţiva colegi de breaslă). Unii o compară cu Norah Jones, alţii cu Jack Johnson... pentru mine, vocea ei rămâne inconfundabilă :)

Şi, ca să nu vorbesc degeaba, închei articolul cu o melodie care sper să vă lumineze gândurile în această seară frumoasă de octombrie:


Colbie Caillat - Fallin For You

Sursa foto

comentarii

0 Comentarii la "Colbie Caillat"

Dă-ţi cu părerea